Kiipeilypäiväkirja hiljenee

Monet (vai molemmat) seuraajat ovat varmaan jo huomanneet kuinka Kiipeilypäikirja -blogin päivittämisen tahti on hieman rauhoittunut. Alkuaikojen postaus per kuukausi -tahti on viimeaikoina hidastunut yhteen postaukseen per puolitoista vuotta.

Onhan tässä ollut kiireitä jos jonkinlaisia. Perhettä, työtä ja hetkittäin jopa kiipeilyä. Kaikki nämä ovat pois muusta, esimerkiksi blogin pitämisestä.

Kesällä kun ajelin Onnibussilla Helsingistä takaisin kotiin työreissulta, tein jotain mitä en ehkä puoli vuotta sitten olisi uskonut tekeväni. Olin pitänyt itseni kiireisenä jos jonkinlaisella hommalla enkä ole blogia aktiivisesti päivittänyt herran aikaan.

Pohdiskelin omia vahvuuksiani kiipeilijänä ja ihmisenä. Totesin ettei vahvuuksia kiipeilijänä ainakan omasta mielestä nyt ehkä niin hirveästi ole. Intoa kaiken uuden opetteluun sen sijaan löytyy edelleen. Ja mielellään otan asioista selvää ja mahdollisuuksien mukaan jaan sitä tietoa muillekin.

Mietin körötellessäni myös, että osaanko jotain erityistä. No, ehkä vähän keitellä, vähän kiipeillä ja vähän englantia. Siitä se ajatus sitten lähti. Keittelyä saan tehdä työn puolesta aika paljon (vaikka siinäkin vielä opeteltavaa riittää). Jäljelle jää kiipeily ja englannin kieli.

Se mitä en uskonut vielä puoli vuotta sitten tai vuosi sitten tekeväni on ostaa nettisivusto. Pankkitunnukset sattuivat olemaan mukana matkalla ja ostaminenhan on nykyään aika helppoa. Pari klikkausta, visa -kortti, pankkitunnukset ja vain taivas on rajana.

EverythingAboutClimbing.com

Ostin nettisivut osoitteella www.everythingaboutclimbing.com. Sivuston tarkoituksena on toimia info-pankkina aloitteleville ja jo hieman lajia harrastaneille kiipeilijöille. Kirjoittelen sivuille omaa rauhallista tahtia ja yritän saada sinne mahdollisimman paljon hyödyllisiä artikkeleita sekä kama-arvosteluita. Ja vieläpä kirjoitettuna toisella kotimaisella kielellä, eli englannilla. Tai ainakin minun toinen kotimainen. Ruotsia en osaa kuin auttavasti. Valitettavasti.

Uuden blogin pitämisen vuoksi Kiipeilypäiväkirja hiljenee. Ainakin joksikin aikaa. Käytän muulta jäljelle jäävän ajan EverythingAboutClimbing.com -sivun ylläpitämiseen ja sisällön tuottamiseen.

Käykää toki tutustumassa toiseen sivustooni. Mielelläni otan vinkkejä vastaan jos jotain kehitettävää ilmenee tai virheitä tulee vastaan.

Kiitoksia kaikille vuosien saatossa Kiipeilypäiväkirjaa seuranneille ja kommentoineille. Nähdään EverythingAboutClimbingin puolella. Jos homma lähtee kivasti etenemään ja saa tuulta alleen, niin voihan olla, että Kiipeilypäiväkirjaakin taas joskus päivitetään.

cropped-EverythinAboutClimbing-logo-valkoinen

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s