Huhu

Edellinen postaukseni Huhusta oli melkein kaksi vuotta sitten. Se löytyypi täältä. Huhua tuli joskus hakattua paljonkin jonka seurauksena oikean jalan kantapää turposi tennispallon kokoiseksi jatkuvasta huukkaamisesta. Sitä seuraava talvikausi tulikin sitten kiivettyä sen johdosta liian isoilla kengillä. Toisin sanoen on mukavaa saada tämäkin tarina päärökseen.

Tämä oli siitä harvinainen sessio, että me molemmat, minä sekä Elias, saimme reitin kiivettyä eri betoilla ja vielä päivän viimeisillä yrityksillä. Varsinainen lähetysjuna siis. Joskus ilmeisesti pieni hakkuuttaminen kannattaa. En kumminkaan meinaa tavaksi ottaa.

Yritin myös hieman harjoitella lähettämiseen vaadittavaa taktiikkaa. Pidin itselleni ehkä epätyypillsen pitkiä taukoja ja hioin betan kuntoon ennen varsinaisia yrityksiä. Tuomolle tiedoksi, että harjoittelin tällä kertaa jopa toppauksen reitin puolesta välistä asti. Niin hölmöltä kun se kuulostaakin, niin monesti en malta. Yleensä kokeilen pari kertaa eri muuveja ja alan sitten jauhamaan reittiä alusta asti. Hyvää reeniähän se tavallaan on mutta toppauksia tulee kyllä sillä taktiikalla vähän harvemmin.

Keskityin myös siihen että kokoajan olin ns lähetysmielialalla. Jokaisen yrityksen pyrin tekemään täysillä. Ja mielessä kävin kokoajan läpi sekvenssiä ekasta muuvista aina toppaamiseen asti. Uskon sillä olleen merkitystä.

Huhusta vielä sen verran, että greidiinsä nähden se tuntuu melkoisen kovalta. Omien tuntemuksieni mukaan 7B olisi lähempänä totuutta. Pidempien ei ehkä tarvitsisi kurotella niin paljon. Tai vahvempien. Hieno probleema joka tapauksessa. Kolme tähteä.

Pidemmittä puheitta videoon. Yksi reitti, kaksi betaa ja kaksi lähetystä. Kiitos Eliakselle tsempistä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s