Booty

Nokkelimmat varmaan tunnistivat edellisen postauksen reitiksi Bootyn. Booty on tuntunut aikaisempina vuosina melkolailla mahdottomalta. Tänä vuonna ei niinkään. Toisaalta jos reitti olisi aikaisemmin tuntunut helpommalta, niin se olisi jo ehkä kiivetty.

Tänä vuonna reitti taipui toisen session toisella yrityksellä. Oma kruksi on aikaisempina vuosina ollut vasemman käden sloupperille meno. Muuvin ensimmäinen onnistunut suoritus vaati Antonin ystävällisesti näyttämän mallin kuinka sloupperille mennään staattisesti. Kiitti Anton. Olet vahva sälli. Enkä edes tätä vuotta aikaisemmin ole päässyt kuin kerran siihen lipalle jossa mätsätään. Itse lähetys tuntui jotenkin menevän smoothisti ja palaset loksahtivat kohdalleen. Näköjään talviharjoittelu kannattaa.

Ehkei ne kauden tavoitteet nyt kumminkaan ole vielä ihan paketissa vaikka näennäisesti tavoitegreidi saavutettiinkin. Tämä oli hyvä välietappi ja nykykunnon tarkistus heti kauden alkuun. Uudet haasteet (lue: vaikeammat reitit) odottavat. Alkuperäinen tavoite oli saavuttaa (itselleni) maaginen greidi ennen 30 ikävuotta. Siitä valitettavasti reilu kuukausi myöhästyttiin.

Video toimii hyvänä muistutuksena meille kaikille, että kannattaa vielä jaksaa vähän puristaa vaikka kruksin ohi on kiivettykin, ja olisi enää vitosen toppaus edessä. Onneksi kaikki kääntyi lopulta parhain päin.

Mainokset

7 thoughts on “Booty

  1. Nythän se tuli aamusta mieleen kuin salama kirkkaalta taivaalta: Korallit kuntoon Jaques Costeau 7C niminen reitti kannattaa ehdottomasti lisätä tämän kesän to-do listalle. Aivan klassikkomatskua!

    • Juu se on kyllä mielessä ollut iltaisin. Ilarin kanssa on jo parina vuonna pitänyt lähteä sinne mittelemään Jaakon kanssa. Reissu on kumminkin vielä jäänyt tekemättä.

  2. Päivitysilmoitus: Sarvivuoressa…taas | Kuva kuin kivi

  3. Päivitysilmoitus: Kiipeilyvuosi 2014 | Kiipeilypäiväkirja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s