Paja Open vol 001

Ulkokiipeilyt on ulkoiltu tältä kaudelta ja on aika siirtyä taas sisäkiipeilyn ihmeelliseen maailmaan. Kiipeily sisätiloissa on alkanut vaihtelevissa tunnelmissa. Välillä sujuu ja välillä ei. Se ei kuitenkaan estänyt minua osallistumasta elämäni ensimmäisiin (kiipeily)kisoihin eilen.

Porukkaa oli todella paljon ja ruuhka reiteillä sen mukaista. Ruuhka lisääntyi kisan puolessa välissä kun osa seinää piti turvallisuussyistä sulkea patjan liikuttua pystysuoran seinän alla. Tunnelmaa se ei kuitenkaan haitannut. Ainakin itse sain kiivettyä neljässä tunnissa itseni niin jumiin etten aamulla meinannut sängystä ylös päästä. Mukavaa oli ja osallistun varmasti toisenkin kerran.

Tavoitteena oli kiivetä 15 reittiä, nähdä kavereita ja jaksaa kiivetä koko neljä tuntia normaalin 1,5 -2h sijaan. Tavoitteet saavutettiin. Kiire meinasi kyllä reittien kanssa tulla kun huomasin tunti ennen kisa-ajan päättymistä, että kasassa oli vain reilu 5 reittiä tikkilistalla. Loppujenlopuksi taisin saada 21 onnistunutta toppausta. Sijoitusta olisi varmaan voinut muutaman pykälän parantaa paremmalla taktiikalla. Erehdyin projektoimaan muutamaa itselleni kovempaa reittiä jotka loppujenlopuksi jäivät kiipeämättä. Niistä reiteistä jäi käteen ainoastaan pumppi. Itseasissa tajusin, että kaikki reitit mitkä sain kiivettyä niin meni ekalla yrittämällä. Ja kaikki johon otin useamman yrityksen jäivät kiipeämättä kokonaan. Kummallista.

Joka tapauksessa hauskaa oli. Kiitos Jyrkille ja koko Pajan tiimille hienoista reiteistä ja onnistuneista kisoista. Voittaja oli odotetusti Koposen Sami. Tarkemmat tulokset löytyvät täältä.

Luulen tämän olevan taas viimeinen blogipäivitys ennen kevään ensimmäisiä ulkokelejä. Toivotan kaikille jaksamista talven pimeydessä reenaamiseen. Keväällä rynnätään kaikki taas vahvempina ja motivoituneempina takaisin ulos. Niin ja hyvät joulut ja uudetvuodet jne. Törmätään sisällä reenien merkeissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s