Murrrrr-O!

Kiipeillessä on tarkoitus topata reittejä. Ja sehän on aina mukava tapahtuma kun siinä onnistuu. Välillä kovasti yrittää ja yritää ja yliyrittää saada jonkun tietyn reitin kiivettyä johon tietää omat taidot ja voimat riittävän. Silti reitti jää kiipeämättä. Ja joka kerta kun käyt uudestaan yrittämässä samaa reittiä, niin päällimmäisenä ajatuksena on aiemmat epäonnistumiset. Siitäkin huolimatta vaikka kuinka yrittää skarpata ja harjoittaa kiipeilyn mentaalista puolta ja ajatella positiivisia ajatuksia ja käydä läpi aiempia onnistumisia ennen reitille lähtöä. Kuitenkin jostain syystä lähtöotteilta lähtiessä ensimmäinen ajatus on ettei se mene tälläkään kertaa kun ei se aikaisemminkaan ole onnistunut.

Neekeriporvari Keuruun Murron kivellä on ollut minulle yksi sellainen reitti. Tällä kertaa jostain syystä heti ensimmäinen yritys meni hyvin ja tuli olo, että nyt se menee. Ja menihän se. Anssi sattui ottamaan lähetyksestä muutaman kuvankin ennen kuin itse hienosti lähetti silkkinaaman päivän ensimmäisellä yrityksellä samalta kiveltä.

Murro on kyllä mukava paikka. Reittejä on vajaa kolmisenkymmentä ja kivi on hyvää. Karkeaa mutta hyvää. Kaikille löytyy jotakin kiivettävää. Harmi vaan ettei sinne tulee hirveän montaa kertaa kaudessa ajettua.

Toivottavasti muutama muukin ”hakkaan päätäni seinään” -reitti menee tänä syksynä. Niitä taitaa kaikilla olla varastossa. Niin itsellänikin vielä pari. Syksyä odotellessa.

Niin ja käväsinhän tässä viime viikonloppuna tutustumassa Hurissaloonkin ensimmäistä kertaa. Todella hieno paikka! Vaikkakin turpaan tuli että tukka meinasi lähteä. Sinne pitää ehdottomasti päästä takaisin heiman vahvempana ja enemmän harjoitelleena. Kiitos myös Tuomolle loistavasta opastamisesta Hurissalon saloihin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s