Koivuhalkokiipeilyä

Otsikko kertoo kaiken. Kävin pitkästä aikaa köysittelemässä. Ja koivuhaloilla tarkoitan tietenkin käsivarsiani muutaman hassun muuvin jälkeen. Ilmeisesti köysikunto ja kestävyys ei säily lihaksistossa ikuisesti. Varsinkin jos käy vaan kerran kahteen vuoteen sporttia kiipeilemässä.

Kävin pitkästä aikaa Halsvuoressa roikkumassa köyden päässä. Ja jopa omaksi ylätyksekseni mukavaa oli. Itseasiassa todella mukavaa. Mukavaa vaihtelua oli myös kantaa pientä reppua ja köysikassia kahden pädin, repun ja kameravehkeiden sijaan. Leppoisaa lähestymistä.

Lämmittelin ensin Harrin  kanssa reitillä jossa piti olla leppoisa yläosa. Leppoisa yläosa tosin tuntui siltä, että alastullessani en olisi saanut vesipulloa omin käsin auki kun suurin pusristusvoima oli jätetty reitin puoleen väliin. Tymäkältä tuntui tämä lämmittely. Halsvuori ei itselleni reittien osalta ole tuttu kun ei siellä ole hirveemmin tullut käytyä. Kotona jälkeenpäin asiaa tutkittuani totesin lämmitelleeni Kiasmalla (7c). Kumma juttu, että vähän meinasi pumpata.

”Lämmittelyn” jälkeen siirryttiin Harrin projektille työstämään muuveja. Oma kiipeilyni oli lähinnä köysikiipeilyyn totuttelemista ja jalitsujen hakemista. Huomaa kyllä kuinka nopeasti loppuu paukut käsistä kun on tottunut tekemään vaan muutaman muuvin bouldereita. Bouldermaisesti luotin alkumuuveilla voimaan enkä keventänyt kiipeämistä juurikaan jaloilla ja hyvällä tekniikalla. Ekat muuvithan menee mukavasti silleenkin mutta parin metrin jälkeen on kyllä jo melko väsynyt olo.

Ehkä jo ensi kerralla menee paremmin. Ja voisi ensi kerralla lämmitellä jollain vähän helpommalla reitillä. Kuvia tai videomateriaalia reissusta ei tullut otettua mutta vihdoin sain valmiiksi pätkän parin viikon takaisesta  Murron reissusta. Tällä kertaa kohteena oli reitti nimeltä Grind 7A.

Jälleen kerran kiitokset Anssille kuvamateriaalista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s