Herkules on vieläkin vahvempi

Olen muutaman kerran käynyt kokeilemassa Herkulesta (7B+) Muuratsalossa. Nimensä mukaisesti korkea ja väkevä reitti. Jotkut pelottelevat vaikealla ja jännällä toppauksella ja jotkut kommentoivat helpoksi. Vaikea sanoa. En ole vielä päässyt kokeilemaan.

Herkuleksella olen tähän mennessä käynyt ehkä neljä kertaa. Niistä kaksi tämän vuoden puolella. Kun käy kokeilemassa projekteja joita on aloittanut vuosi sitten, niin siinä kyllä konkretisoituu mitä on saanut vuodessa tehtyä ja onko kehitystä tapahtunut. Onneksi tässä tapauksessa olen ilmeisesti tehnyt jotain oikein viimeisen vuoden aikana. Muistan kuinka viime vuonna alkumuuvitkin tuntuivat melko jämäkiltä. Meno stoppasi silloin jo kolmen muuvin jälkeen. Tänä vuonna oikeastaan jo ekan työstökerran jälkeen pääsi jo aika hyvällä prosentilla kokeilemaan kruksia joka omalla kohdalla tähän mennessä on pitkähkö kurotus hyvälle hyllylle toivoen, että jalka pysyisi otteella. Jalan livetessä tulee aikamoinen heijaaminen.

Pelon toppaamisen jälkeen tästä on muodostumassa uusi korkea projektini. Molemmilla oli korkeutta suunnilleen saman verran, n. 6 metriä. Pelko toimi myös erittäin hyvänä harjoituksena tälle reitille. Huomaan yrityksissäni vähemmän ja vähemmän miettiväni tippumista ja kuinka korkealla sitä muka on. Alla on kumminkin pädejä riittävästi ja spottaaja(t)kin on hereillä. Kiitos Pelko. Ja hyvästi turha pelko. Tai ainakin turhaa pelkoa on hieman vähemmän.

Eihän näitä artikkeleita kukaan jaksa lukea jos ei ole videoa tai valokuvia. Tässä jälleen pari kaappausta videokuvasta. Ja kannattaa myös käydä katsomassa Anssin ottamia kuvia samalta reissulta. Ne on aika paljon parempia kun nämä.

Tässä kaikki on vielä hyvin ja kovasti ollaan menossa kruksia kohti.

Kruksimuuvia on yritetty ja kaikki ei ole enää hyvin. Kovasti ollaan jo tulossa alaspäin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s